skip to Main Content

Hvad skal jeg gøre for at have det sjovere med min webshop?

SP:

Jeg har netop startet min webshop, hvor jeg sælger mode til SU-venlige priser for ca. en måned siden.

Jeg vil rigtig gerne arbejde lidt med min shop hver dag, for at øge interessen og salget. Men når jeg kommer hjem fra min fuldtidsjob og sætter mig ved min computer, ved jeg ikke rigtig hvad jeg kan foretage mig. Men jeg vil SÅ gerne rykke fremad!

Jeg tager naturligvis billeder til FB/IG. Og holder mine sociale medier ajour.

Jeg har et samarbejde med et markeringsbureau som mere eller mindre sørger for min opslag, hvilket de er super gode til Dette vil jeg ikke røre ved.

Er der andre der føler de går lidt i stå/gik i stå, som måske skal komme med et par tiltag?

Ulrik:

Hvorfor ikke selv lave markedsføringen så? Eller lave mere end den dit bureau laver? Jeg mener – siden hvornår har ekstra markedsføring skadet? Om ikke andet så kan du jo lave en blog hvor du skriver om din passion for det her produkt eller relaterede emner (‘hvordan laver man et fedt bryllup med tøj til SU-venlige priser’? ;-)) etc. Det er jo den slags der holder gejsten ved lige og trækker gratis trafik ind via søgemaskiner og links du selv planter strategisk (men ikke-spam-agtigt) i relevante sociale fora på nettet.

Endelig kan det jo være du er lidt af et live-menneske, og faktisk har behov for at møde dine kunder lidt oftere. Så hold øje med nogle af de store (men økonomisk overkommenlige) messer, som kunne være relevante der, og book en stand der. Eller tilsvarende events hvor du kan komme og vise frem.

Hvis det er noget du virkelig brænder for at banke op, og du tør og kan, så spar op, gå på deltid i en periode og fokuser på forretningen – på at få gang i salget, måske endda butik og showroom.

Jeg tænker du skal virkelig finde ud af hvad der tænder dig på det her og gøre mere af det, men jeg kan garantere dig for at der ikke er noget mere motiverende at investere nogle ekstra kroner eller løbe en ekstra risiko, så man ved man er nødt til at gøre en indsats for at få noget ROI og ikke bare penge ud af vinduet. Hvad det bliver hvis du ikke gør noget

Så som med så meget andet skal du finde balancen mellem noget mere gulerodsmotivation og noget mere pisk-motivation. Hvor den er, ved du kun selv. Men prøv dig frem – gør noget der går lidt ud over din komfort-zone og se hvad der sker. Held og lykke med det


Fra et spørgsmål i en iværksætter-gruppe på Facebook

Back To Top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies og min persondatapolitik mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk