skip to Main Content

Hvordan modtager jeg bedst betalinger for bøger på min hjemmeside?

SP:

Jeg vil gerne sætte mine bøger til salg via min hjemmeside, men hvordan? Jeg har snakket med Danske Banks afdeling for MobilePay, og ifølge dem må man kun bruge MobilePay business til ansigt-ansigt transaktioner… 

Ulrik:

Hvis du bare skal sælge 1-5 bøger-ish, og ikke forventer de store volumen på dit salg per måned (definer selv “stor”), så ville jeg også bruge PayPal. De tager både kreditkort og sføli andre Paypal-konti.

Det koster en del per transaktion. I skrivende stund 2,60 kr plus 3,4 % ved hver betaling, men billigere jo mere salg, og der er ingen gebyrer i øvrigt eller abonnementspriser.

Men alternativet er at du først skal ind og oprette betalingsgateway hos f.eks. Epay eller Quickpay og have en indløsningaftale med Nets, så løber det også op – især i startgebyrer, og evt. ekstern bistand til at installere betalingsmodulerne.

Det sidste er der selvfølgelig udførlige vejledninger til, og Paypal er heller ikke altid lige nem at danse med når man skal få en betalingsknap fra dem til at virke på sin side, men alligevel …

Anyways, jeg lavede i januar 2016 et Excel-regneark til en webshop, så vi kunne finde frem til den bedste betalingsløsning. Med forbehold for fejl, så er det her til download.

Så kan du selv taste salgs-volumen og pris per enhed ind og se om det giver mening at have den ene eller anden løsning for dig. Eller i hvert fald få et fingerpeg! (Se i øvrigt kortgebyr.dk hvorfra jeg har hentet meget af informationen i regnearket.)


Spørgsmål fra Facebook-gruppen NewPub. Forkortet.


 

Back To Top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies og min persondatapolitik mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk