skip to Main Content

Få et gratis web tjek

Hvis du melder dig til mit nyhedsbrev kvitterer jeg med et kvarters gratis tjek af dit WordPress website (inkl. WooCommerce webshops).

Du bliver også den første til at få besked om hvornår mine nye kursus-produkter udkommer og få rabat-tilbud.

Og når der er mindst 3-4 nye videoer i min undervisningsserie om at bygge et website i 2019 med Elementor, så du kan binge-watche 😉

*

Men mht. det gratis tjek, så funker det sådan her:

Jeg kommer med anbefalinger til hvad du kan optimere, enten ift. vedligeholdelse, indhold, funktioner, design eller marketing.

Nu du har meldt dig til mailinglisten kontakter du mig på ulrik@vita-via.dk og jeg sender dig en dato, for hvornår jeg har mulighed for at lave tjekket og derefter sende en mail til dig med mine observationer, så du ved hvornår du kan forvente svar.

Der er ikke tale om et kvarters Q&A – f.eks. på Skype, men du er selvfølgelig velkommen til at skrive konkrete spørgsmål til mig og jeg ser hvad jeg kan nå!

 

Back To Top

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies og min persondatapolitik mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk