Byg et WordPress site – med Elementor

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Velkommen til første del af min nye Vita-video-serie om hvordan du bygger et WordPress website med Elementor.

Formålet er at give dig inspiration til hvilke muligheder der er for let – og uden kode – at lave WordPress næsten som du vil have det i 2019. Jeg linker til detaljerede guider nedenfor, men videoen herover skal ses som et overblik og, som sagt, en inspirationskilde – først og fremmest.

Og der kommer flere!

Hovedpunkter fra videoen

Video-råmaterialet skal selvfølgelig være i orden, ikke bare kvalitet men også klipning, motiv, osv. Nok så mange WordPress Plugins eller Page Builders kan ikke fikse en dårlig film. Host …

Du er omvendt i din gode ‘ret’ til at prioritere en bestemt video fordi den passer lige netop til dit formål, og så kan du prøve at løfte helhedsindstrykket ved hjælp af overlays, ekstra billed-lag, tekst og animation, osv.

I Elementor (og andre Page Builders) bør du typisk sætte video ind som baggrund, hvis du vil have det til at blive strakt ud til begge sider af skærmen.

Husk altid at tjekke om dit layout er responsivt. Dette kan tilpasses i Elementor, så du får forskellige indstillinger for hhv. desktop, tablet og mobil, og tjekkes på en god simulator som quirktools.com/screenfly

*

Du kan skrive dig på min mailingliste og få en mail når der er mindst 3-4 nye videoer (og ret til et gratis website-tjek, hvis det har interesse!  😉 )

Vi kommer undervejs også ind på hvordan alle mulige andre aspekter af WordPress og WooCommerce håndteres – fra strategi og planlægning til SEO.

Serien er planlagt til at vare minimum året ud.

Detaljerede guider

Hvis du lige er startet med Elementor

Hvordan du laver video-sektioner i Elementor – step by step

Andre video-muligheder i Elementor

(Bemærk: Alle disse links er på engelsk.)

Find artikel