Genbrug layout med Elementor

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Velkommen til den tredje video i min serie om Elementor Page Builder, hvor vi som altid ser på både strategi, taktik og værktøjer.

Vi har igen fat i vores excellente Page Builder, Elementor. Idag skal vi se hvordan vi laver og genbruger layout-skabeloner i Elementor. 

I 2019 er det blevet super-super let at lave et flot layout selv, uden brug af kode, og ved hjælp af en af de mange Page Buildere på markedet. Elementor er på det punkt (endnu) ikke så meget forskellig fra konkurrenterne, men vi fortsætter med at bruge Elementor, da jeg mener den samlet set giver de andre baghjul. Og så kan vi jo ligeså godt gå videre med at få lavet nogle Templates, eller skabeloner, som det hedder.

I kan bruge nogle færdige skabeloner som kommer med Elementor, finde masser af gratis skabeloner på nettet, eller som sagt selv lave en skabelon (altså for et layout til en side) og så bare genbruge det med ganske få klik.

Hovedpunkter 

Det er rimelig lige ud af landevejen her, hvor jeg i videoen giver jer det store overblik over det her emne. Så der er ikke nogen dybere filosofiske pointer I skal have med. Se videoen eller gå i detaljer med de officielle guider nedenfor.

Det eneste jeg godt vil fremhæve her er et nylig indlæg om strategi som kan være godt at se og forholde sig til – inden du bruger al din tid på at lege med layouts.

Igen er øvelsen at træde et skridt tilbage og se på hvad du egentlig skal bruge din blog til, og hvor meget du er villig til at investere i den … inden du som sagt bliver væk i design og layout.

Jeg vil herudover anbefale dig at høre den her podcast som lægger sig godt til dette indlægs emne:

Blogging når du har webshop – fordele og ulemper

Detaljerede guider

Hvis du lige er startet med Elementor

Sådan laver og gemmer du Templates i Elementor

(Bemærk: Alle disse links er på engelsk.)

*

Gå ikke glip af en video!

Du kan skrive dig på min mailingliste og få en mail når der er mindst 3-4 nye videoer (og ret til et gratis website-tjek, hvis det har interesse!  ? )

Vi kommer undervejs også ind på hvordan alle mulige andre aspekter af WordPress og WooCommerce håndteres – fra strategi og planlægning til SEO.

Serien er planlagt til at vare minimum året ud.

Find artikel