3 råd til at finde vej i Themeforest

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Det kan godt være lidt uoverskueligt når man vil købe et Premium Tema i ThemeForest. Her er 3 råd til ikke at fare vild!

Themeforest er virkelig et slaraffenland af valgmuligheder for at købe et pænt Tema til under 100 dollars. Min erfaring siger mig dog at man skal have brugt WordPress et stykke tid før end man har relativt let ved at sætte sig ind i de avancerede funktioner som mange Premium Temaer kommer med og vælge/til fra.

Jeg har derfor lavet en video og prøvet at anvise 3 steps du kan bruge til at øge sandsynligheden for at du får et Tema som er overskueligt for dig at bruge, og som har en fornuftig support når du selv kommer til kort.

Hvordan fungerer Themeforest – I en nøddeskal?

Fælles for de fleste markedspladser, også ThemeForest.net, at man opretter en konto, betaler og så får man lov at downloade sit Tema fra det pågældende firma som har lavet det.

Vær ops på at du som kan oprette en konto bare til markedspladsen uden at købe noget. Når du har købt noget vil du også få en konto med direkte tilknytning til firmaet selv – og dets support.

Men du kan selvfølgelig også gå på jagt uden at have en konto – og det er det vi skal idag!

Og her kommer så de 3 råd … 

  1. Find ud af hvad du vil have og se “Preview” først

    … inden du går videre. Se gerne efter “demoer” som er varianter af Temaet der kan aktiveres med få klik.

  2. Få en ide om hvorvidt Temaet har en ordentlig support

    … ved at se på hvordan de svarer på spørgsmål på salgssiden

  3. Check hvad der er af dokumentation

    … (“manualer”) for Temaet for at få en ide om hvor lang tid det tager dig at lære at bruge det (eller lære hvad du ikke skal bruge i det!)

Alle 3 råd er uddybet i videoen her …


Hvis du har fundet et Tema som du overvejer at købe, men er i tvivl om, så spørg gerne.

Find artikel