skip to Main Content

Skal du have webshop? Og er du klar til at bruge WordPress – eller har du allerede brugt det i nogen tid?

Så er Woocommerce webshop noget for dig!

Woocommerce er en gratis webshop der kan køre på en Wordpress hjemmeside, og som du kan købe alle mulige udvidelser til fra Woocommerces firma-website – hvis du vil (det er ikke nødvendigt at købe noget for at lave en fin webshop).

Der er som bekendt ingen grund til at genopfinde den dybe tallerken, så her er de bedste generelle guider til at lave webshop i Woocommerce, som jeg kender p.t.:

Jeg kender ikke ophavsmændene til disse sites personligt, og får ikke noget for at anbefale dem – men jeg kan stå inde for kvaliteten af guiderne. De er rigtig, rigtig gode, omend ikke helt spritnye (de er fra hhv. 2014 og 2015, så vidt jeg husker).

Men hvis du ikke kan finde en funktion i guiderne, eller hvis du bare har nogle spørgsmål til din særlige shop, som ikke er besvaret i guiderne, så tjek min stadigt voksende liste over spørgsmål og svar om Woocommerce.

Jeg laver selv løbende videoer til min egen serie med Woocommerce webshop guider og med links til de relevante afsnit i den engelske Woocommerce-guide fra firmaets egen hjemmeside, og sidstnævnte er selvfølgelig altid  totalt opdateret.

Endelig er jeg igang med Den store guide til at få en Woocommerce webshop, som skal guide dig om alt det tekniske du bør have overblik over – helt fra du starter.

Og hvis du melder dig til min nyhedstjeneste, så får du at vide, når der foreligger flere videoer i min serie om Woocommerce webshop.

Som medlem kan du også – gratis – stille spørgsmål om din webshop direkte til mig spørgsmål til mig! 🙂

Back To Top