skip to Main Content

Vita-Via betyder levevej eller livsvej – det er du lever af, eller lever for. Uanset om det er en lille virksomhed eller en forening med et formål. Eller måske noget der har lidt af begge dele i sig!

Vita-Via.dk gør det lettere for små virksomheder og organisationer at navigere i det store udbud af løsnings-muligheder der er til hjemmeside og webshop – både gratis og betalte.

Vita-Via giver således overblik over hvilke muligheder der er indenfor web, som I kan lave selv.

Jeg laver både detaljerede guider og videoer specifikt til Vita-Via.dk – og så linker til relevante steder i mere udførlige guider.

Så du kan betragte Vita-Via som et kompas til at finde rundt i de mange, mange forskellige muligheder for at lave hjemmeside, webshop, osv. og udbygge og vedligeholde dem..

Det er ingen hemmelighed at jeg her på Vita-Via foretrækker WordPress, som det bedste gratis hjemmesideprogram – CMS-system – til at lave hjemmesider, som er både gratis, flotte, helt dine egne og kan udvides ligeså tosset du vil. Men da det først og fremmest handler om at finde den bedste løsning og ikke være religiøs overfor et bestemt system, så er WordPress kun et middel til et mål.

Med tiden vil jeg anmelde og vurdere andre gratis CMS-systemer, f.eks. Joomla og Drupal, og også tage nogle købe-systemer under kærlig, men kritisk, behandling.

Bundlinjen er, at Vita-Via.dk er sat i verden for at give overblik over ALLE muligheder som passer bedst til dig, så du ikke bruger tid og/eller penge på noget der ikke gør.

Så er det sagt!

 

*

VÆLG DIN GUIDE HER:

Hjemmeside

Webshop

Lave tekst, lyd og billeder

Markedsføring

Back To Top