skip to Main Content

… til bedre web-design

– og se godt ud på nettet!

http://quirktools.com/screenfly/

Her kan du se hvordan jeres hjemmeside ser ud på forskellige skærmstørrelser.

*

http://whereisthefold.com/

Brug dette værktøj til at finde ud af hvor “the fold” befinder sig helt præcist på forskellige skærmstørrelser. “The fold” er den del af siden som en læser kan SE på skærmen!

*

For overhovedet at kunne se en skrifttype-dropdown-box når du skriver og redigerer WordPress Sider og Indlæg, så skal du muligvis indstallere det fantastiske Plugin.
Dette Plugin giver dig mulighed for at skræddersy brugerfladen i redigeringspanelet med mange, mange nye knapper.
Den klassiske latinske ‘dummy-tekst’, som du kan indsætte for at se hvordan f.eks. billeder vil stå på en Side eller i et Indlæg, når der er en bestemt tekst-mængde.

*

… til bedre SEO

– og blive fundet oftere på  nettet!

https://adwords.google.com/KeywordPlanner

Du kan bruge Google’s egen Søgeordsplanlægning til at søge efter forslag til søgeord og annoncegrupper, se statistik, se effektiviteten for en liste over søgeord osv. Den er nok lidt uoverskuelig for begyndere, så tag dig god tid! Egentlig er det et gratis AdWords-værktøj, der kan hjælpe dig med at vælge konkurrencedygtige bud og budgetter til dine Adwords-kampagner, men du kan så sandelig også bruge det til at se hvilke søgeord der er ‘hotte’ indenfor dit emne, og planlægge dit site derefter. Men husk nu ikke KUN at planlægge dit site efter hvad en søgeordsmaskine siger du skal 😉
*

… til at få bedre hastighed

– og beholde folk i længere tid på dit site

Alt efter hvilken undersøgelse du læser bruger folk i snit 5-15 sekunder på et website, før end de beslutter sig for om de vil blive eller ej. Derfor er det saftsuseme vigtigt at dit site ikke er for langsomt (mål i sekunder!) Test dit sites hastighed med:

https://tools.pingdom.com/

Pingdom er nok det bedste, mest detaljerede og samtidigt pædagogiske site til at teste dit websites hastighed. Og de sælger (næsten) ikke noget, imodsætning til så mange andre af den slags ‘kom-her-og-lad-os-teste-dit-site’-sites. Husk at der kan være mange årsager til at et site er for langsomt.

*

Der kommer flere værktøjer hen ad vejen! Har du et godt tip?

Mail det til mig! 🙂

vvadr

 

Back To Top