skip to Main Content

Træt af at kæmpe med det selv?

… Så har jeg strikket tre tilbud sammen til dig

Hvert tilbud er beskrevet i detaljer nedenfor – men her er de i en nøddeskal:

Startpakkerne har faste lave priser og er dermed billigere end hvis du køber enkelttimer eller klippekort til at starte dit website eller din webshop. Hvad du herudover skal have lavet vil jeg give dig et specifikt tilbud på, men til reduceret timepris – hvis du altså køber en startpakke. Du får dermed både rabat på arbejdet med at oprette et flot website eller en shop, og hvis du evt. køber yderligere service senere.

Det kan være du f.eks. gerne vil have lavet ekstra tilpasninger af dit WordPress Temas udseende – udover hvad der er i Startpakken – så det bliver helt unikt for dig. Så hvis du f.eks. køber startpakken til Woocommerce webshop til 2990,- DKK så får du automatisk lov til at købe enkelt-timer til ekstra service til 299,- DKK/time mod den normale pris på 499,- DKK/time.

Klippekort er især nyttige, hvis du allerede har et website og skal have hjælp til det. Den normale timepris for køb af enkelt-timer er 499,- DKK per time men ved køb af klippekort får du 10 timer til 299,- DKK per time.

Virtual webmaster er en særlig rabatordning på at jeg overtager jobbet som webmaster helt eller delvist for dig. Læs mere her.

Alle priser er ex. moms.

STARTPAKKER

Pakke 1: WordPress hjemmeside

 • Registrering af domænenavn
 • Oprettelse af webhotel til din hjemmeside
 • Knytning af dit webhotels navneservere til domænenavnet (så folk kommer til din hjemmeside, når de skriver domænenavnet)
 • Installation af gratis WordPress Tema efter eget valg (kan downloades gratis fra https://wordpress.org/themes/)
 • Tilpasning af WordPress Indstillinger efter dine ønsker  – f.eks. antal blogindlæg som vises på forside
 • Oprettelse af en Menu med op til 10 Sider og under-sider (i alt)
 • Oprettelse af Sidebar med 5 Widgets (områder med funktioner som kommer med WordPress – f.eks. kalender, arkiv, nyeste blog-indlæg, osv.)
 • Oprettelse af Footer med op til 3 Widgets
 • Installation og konfiguration af 5 Plugins efter eget valg, eller anbefalet af mig (ekstra funktioner der kan downloades gratis fra https://wordpress.org/plugins/)
 • Oprettelse og layout af 5 statiske Sider (ikke blogindlæg) med tekst og billeder du leverer
 • Indsættelse og tilpasning af Header-billede
 • Yderligere skræddersyninger af dit Temas layout til reduceret timepris til 299 DKK per time og mulighed for køb af enkelttimer istedet for klippekort, efter gældende regler (se denne side og Handelsbetingelser) – så det bliver præcist som du vil have det! Gælder 1 måned fra købsdato.

DKK 1.990,-

Pakke 2: Woocommerce webshop

 • Registrering af domænenavn
 • Oprettelse af webhotel til din hjemmeside
 • Knytning af dit webhotels navneservere til domænenavnet (så folk kommer til din hjemmeside, når de skriver domænenavnet)
 • Installation af gratis WordPress Tema efter eget valg (kan downloades gratis fra https://wordpress.org/themes/)
 • Tilpasning af WordPress Indstillinger efter dine ønsker  – f.eks. antal blogindlæg som vises på forside
 • Oprettelse af en Menu med op til 10 Sider og under-sider (i alt)
 • Oprettelse af Sidebar med 5 Widgets (områder med funktioner som kommer med WordPress – f.eks. kalender, arkiv, nyeste blog-indlæg, osv.)
 • Oprettelse af Footer med op til 3 Widgets
 • Installation og konfiguration af 5 Plugins efter eget valg, eller anbefalet af mig (ekstra funktioner der kan downloades gratis fra https://wordpress.org/plugins/). P.S.: Woocommerce webshop er også en Plugin, men den får du udover disse 5!
 • Oprettelse og layout af 5 statiske Sider (ikke blogindlæg) med tekst og billeder du leverer
 • Indsættelse og tilpasning af Header-billede
 • Installation af Woocommerce webshop’s Indstillinger efter dine ønsker  – herunder forsendelse, valuta, og moms
 • Oprettelse af 10 Produkter og 3 Produkt-Kategorier med tekst og billeder du leverer
 • Oprettelse af Shop-side
 • Installation af betalingssystem fra en udbyder som du har valgt (f.eks. PayPal, Epay.dk etc.)
 • Yderligere skræddersyninger af Temas layout til reduceret timepris til 299 DKK per time og mulighed for køb af enkelttimer istedet for klippekort, efter gældende regler (se denne side og Handelsbetingelser) – så det bliver præcist som du vil have det! Gælder 1 måned fra købsdato.

DKK 2.990,-

Pakke 3: Premium website eller shop

Indeholder samme elementer som faste tilbud for en WordPress hjemmeside eller Woocommerce webshop, men indeholder derudover også:

 • Installation af et premium-Tema (købe-Tema) fra themeforest.net eller tilsvarende marked
 • Første års licens til premium-Temaet – typisk omkring 500 kr. Dette beløb er inkluderet i min pris – så det skal du ikke betale!
 • Installation af et premium-Temas demoer, f.eks. en variant af Temaet der matcher lige præcis det webshop-layout du vil have. Se her et eksempel på demoer (varianter) af premium-Temaet Uncode.
 • skræddersyninger af Temas layout til reduceret timepris til 299 DKK per time og mulighed for køb af enkelttimer istedet for klippekort, efter gældende regler (se denne side og Handelsbetingelser) – så det bliver præcist som du vil have det! Gælder 1 måned fra købsdato.

DKK 4.990,-

FÅ HJÆLP PÅ TIME-BASIS

Enkelt konsulent-time: DKK 499,-

(Gælder individuel coaching og holdundervisning)

Klippekort 10 timer: DKK 2990,- (spar DKK 2000,-!)

(Kan kun bruges til holdundervisning ved køb af over 10 timer/måneden)

HYR MIG SOM VIRTUAL WEBMASTER

Læs mere

Garanti for forbrug ved køb af enkelt-timer eller rabat-klippekort

De fleste har særlige ønsker eller særlige hjemmesider der er sat op på bestemte måder inden jeg kom ind i billedet.

Så jeg gør følgende:

 1. Ser på dit projekt/din hjemmeside
 2. Giver jeg dig et overslag på hvor meget tid jeg skal bruge på de opgaver du ønsker udført
 3. Du godkender aftalen og jeg udfører arbejdet

Jeg overskrider IKKE tiden. Hvis jeg ikke når noget indenfor den aftalte tid, så laver jeg det gratis.

Eneste undtagelse er hvis jeg opdager ekstremt komplicerede problemer eller fejl i dit website, som ikke har noget at gøre med den konkrete opgave jeg skal løse, men som påvirker det. Det sker heldigvis sjældent!

Det kan f.eks. være at du har en virus, har et Tema som er “skræddersyet” så meget så det ikke kan fungere med de plugins du ønsker og vi skal starte forfra med et nyt Tema osv.

Når det så er sagt, så er der stort set frit slag, og jeg skal nok informere dig løbende om både hvad der skal laves, hvor meget, og hvilke problemer jeg evt. er løbet ind i, så du hele tiden kan holde styr på tiden.

Du kan læse mere i detaljer om hvordan mit afregningssystem fungerer til fordel for både undertegnede og tilfredse kunder under handelsbetingelserne, og du er velkommen til at kontakte en af nedenstående tilfredse kunder for at få en førstehåndsberetning om hvordan det virker i praksis.

Ring eller skriv til mig og få en uforpligtende vurdering af hvad jeg kan gøre for dig, og hvor meget tid jeg skal bruge på det!

Ser frem til at hjælpe dig på din vej.

Bedste hilsner,

Ulrik

Vita Via

Åbakkevej 26 st. th.
2720 Vanløse

Tlf. 42 76 95 86
CVR: 38337106

mail:

***

Alle priser eks. moms.

Ved alle indgåede aftaler gælder handelsbetingelserne.

Kunderne har ordet ...

Er du i tvivl om Ulrik kan levere, er dygtig og grundig – så ring til mig (42952035)

Jeg har selv sat mine wp-sites op. Når sites driller eller jeg har en-eller-anden-ide så fikser Ulrik det og kommer med gode input til videre udvikling af sitet.

Jeg er på mit første klippekort (mangler 4 timer 🙂 og er helt sikker på, at det ikke er mit sidste

Anders Guldberg

komkombucha.dk

I skabelsen af hjemmesiden har jeg benyttet mig af konsulentbistand fra Ulrik og vil hermed gerne anbefale andre at gøre det samme.

Ulrik har primært ud fra mine krav skullet skabe et “proof of concept” – altså vise at det jeg har tænkt mig kan lade sig gøre. Det har sparet mig for en masse tid, hvor jeg har kunnet lave andre ting i stedet. Jeg har fået super god value for money hos Ulrik.

-Nikolaj Toft

niikoh.com

Som marketingansvarlig, satte jeg mig for at kode vores egen WordPress-side med WooCommerce-shop til – som viste sig at være noget langhåret.

Havde det ikke været for Ulriks grundige guide, som foregik personligt og på en stor projektor så jeg kunne følge godt med, var vores hjemmeside aldrig blevet en realitet.

Ulrik formår at formidle viden på et højt niveau til et forståeligt plan, som man kan huske og arbejde videre med på egen hånd efterfølgende.

Vi købte et klippekort på 10 timers support, som bestemt er pengene værd, når du ikke er en WP-ekspert som Ulrik.

-Trine Skov Henriksen

cardiocare.dk

Mangler du en fleksibel wordpress ekspert, som forstår at oversætte det digitale sprog, til et sprog der giver mening for selv den mindst nørdede hjemmeside ejer. Ja, så er du kommet til det rette sted.

Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge Ulrik til dit næste projekt. Han har opsat vores nye wordpress abonnementsbaserede webshop og siden lever tilfulde op til vores forventninger. Vi er mere end tilfredse med den service Ulrik har leveret gennem hele processen.

Ved hjælp af Ulrik to-do lister og arbejds-log har vi løbende kunnet følge med i hele processen, hvilket har givet os den tryghed vi har haft behov for.

– Casper Nygaard
www.smallcreators.dk

Ulrik er hurtig og ærlig i sine leverancer. Han er god til at kommunikere fremskridt i processen, så jeg føler mig tryg ved den ydelse, jeg har købt. Han prøver heller ikke at binde en noget unødigt på ærmet, men fremlægger åbent og ærligt hvilke muligheder der findes. Jeg føler derfor, at jeg får fuldt valuta for pengene.

Jeg har brugt Ulriks hjælp til udvikling af webshoppen tricecopenhagen.com og til genoprettelse af siden vesterbrogade100.dk. Begge gange har det været en fornøjelse at samarbejde med Ulrik og kan klart anbefale ham til andre.

Cecilie Damquist Olsen
Partner i Trice Copenhagen og ejer af vesterbrogade100.dk

Jeg er bestemt intet it-geni, men jeg har alligevel stablet en anstændig wordpress-blog på benene i starten af 2017. Vejledningen kom dengang hovedsageligt fra Ulrik Kristiansen som blandt andet har lavet en gratis to-do-manual i samarbejde med New Pub – den er altså målrettet forfattere.

For et par uger siden var jeg så heldig at komme i puljen til en gratis gennemgang af min hjemmeside og står nu med brugbare og letforståelige forslag til forbedringer, som jeg kaster mig over i løbet af vinteren.

Hvis du overvejer at springe ud i WordPress, så kan jeg kun anbefale, at du spurter ind på Ulriks hjemmeside og lærer en masse om opsætning, daglig drift, sikkerhed, plugins, SEO og alt det andet, der før også var græsk for mig. Ulrik har lagt gratis video-vejledning op, og hvis du tilmelder dig hans nyhedsbrev, får du lov af rådføre dig direkte med the man himself.

Jeg har skrevet dette opslag på eget initiativ, fordi det er et skidegodt redskab, og fordi jeg ofte ser forfatter og forfatterspirer, der farer vild i IT-junglen, vikles ind i imaginære ledninger, kvæles i processen og opgiver, før de får begyndt. Det er en personlig styrke og en trivselsgenerator at kende til de områder, hvor du har brug for hjælp. Udnyt de muligheder du har for at lære og øg din forfattertrivsel. Sæt i gang.

Tusind tak igen for al den vejledning, du stiller til rådighed.

Bedste hilsner

Tenna Vagner
Tennavagner.dk

Back To Top