skip to Main Content

Handelsbetingelser

Når vi indgår en aftale om et stykke arbejde jeg skal lave for dig, tilslutter du dig samtidig følgende betingelser:

  1. Du har prisgaranti, så hvis jeg ikke når det jeg forventer at nå indenfor de planlagte timer, får du det gratis – med mindre der er tale om at jeg har opdaget noget virkelig problematisk som forhindrer mit arbejde, og som du har ansvaret for. Vi taler her om at du f.eks. har virus eller har fået lavet diverse skræddersyede justeringer til WordPress i PHP og CSS-kode, som interfererer med mit arbejde, så selv om jeg ikke kan give en 100 procent definition af hvad der kan få mig til at kræve ekstra honorar, så er vi oppe i denne størrelsesorden af problemer. Og du vil altid få besked inden jeg så begiver mig ud i at løse disse problemer, så du kan tage stilling til om du vil betale for det.
  2. Jeg sender en faktura efter den første arbejdsdag som kan bestå af 1-8 timers arbejde, alt efter situationen, og som vil ende op med at nogle af de opgaver der er en del af arbejdet er blevet udført og dokumenteret. Du kan vælge at afbryde samarbejdet og kun betale for de timer du har brugt på dette tidspunkt.
  3. Du går altid i dialog hvis du er i tvivl, skuffet eller uenig om noget omkring arbejdet. Jeg udviser forståelse for din situation og du for min.
  4. Du tager ansvar for din egen orden og sørger for at alt hvad jeg skal bruge til at udføre arbejdet, f.eks. billeder og passwords, er ordnet så jeg let kan finde og bruge dem
  5. Der er en uges betalingsfrist på faktura, som du overholder, med mindre du har en god forklaring på andet.
  6. Du har ansvaret for at dine Plugins, dit Tema og alt i WordPress er opdateret og fungerer inden arbejdet, uden fejlmeldinger – med mindre det er en del af arbejdet at løse disse. I modsat fald får du det at vide og hvor meget ekstra jeg skal have for at løse disse opdateringer og fejl, inden det egentlig arbejde kan starte.
  7. Du har ansvaret for at slette eller ændre alle udleverede koder efter endt arbejde.
  8. Jeg besvarer emails og telefon man-fre 9-16, og såfremt jeg er på mit kontor i byen. Med mindre vi aftaler andet i et individuelt kundeforløb.
  9. Alle priser på vita-via.dk er eksklusive moms.

Opdateret 22.10.2017

Back To Top