skip to Main Content

Hvordan kan du få Vita-coaching – og gøre en forskel for dig selv og andre?

Coaching blog er opdateret 9.3.2017

Her ved slutningen af året er det tid til at opgradere hvad Vita Via står for, og eftersom jeg har en fortid i den såkaldte humanitære branche, så har jeg længe savnet at gøre noget med min business som kommer mere end blot mine kunder til gode.

Med andre ord: mennesker som ikke har råd til at betale for ret meget.

Så derfor vil jeg nu tilbyde billig coaching, hvis overskud går til et godt formål.

Helt præcist tilbyder jeg:

 • 8 timers coaching om måneden
 • af alle typer – strategi, design, teknik, marketing, etc.
 • via personligt møde (i København)
 • eller via Skype
 • … til kun 199 DKK/t!

Denne type coaching kalder jeg Vita-coaching. 

Vita-coaching adskiller sig ikke substantielt fra hvad du ellers kan få hjælp til: Det kan være at

 • lægge en salgsstrategi
 • lære hvordan Woocommerce fungerer
 • feedback på dine tekster
 • en mere generel snak om hvordan du får virksomhed og livet til at hænge sammen.
 • og alt hvad Vita Via ellers tilbyder hjælp til indenfor webshop og virksomhed

Pretty much anything goes, så længe jeg mener jeg er kvalificeret til at give dig noget kvalitets-coaching indenfor emnet. Og sålænge du mener det.

Eneste krav er at det skal være coaching. Undervisning. Læring. Personligt.

Hvis du skal have løst opgaver af mig mens du laver noget andet, så køb et almindeligt klippekort eller en konsulenttime eller en startpakke eller en Virtual Webmaster-pakke. Der er nok at vælge imellem, skulle jeg mene.

Og igen: Indkomsten fra de 8 timer/måneden disse penge skal gå til et godt formål.

Men … hvem skal jeg give penge til?

Du kan selv vælge om du vil give penge til Mellemfolkeligt Samvirke, eller Røde Kors, eller noget helt tredje, bare det er en sag der er humanitær, social eller rettet mod at forbedre vores allesammens miljø. Hvis ikke du lige har noget i tankerne, så har jeg masser af forslag 🙂

Men … koster det virkelig kun 199 DKK/t?

Du er selvfølgelig velkommen til at donere mere end for 199 DKK/timen til et godt formål, men i princippet kan du få alle 8 timer til en super-rabat ift. mine normale priser (mellem 299 DKK/t og 499 DKK/t).

Men … dyrere timer kunne jo give flere penge til velgørenhed?

Hvis der skal skabes noget naturlig reklame for dette initiativ, er det en god ide med lavere priser. That’s (business) life. Det er bedre der så kommer de her penge ud af det – til gode formål – end slet ingen.

Men … kan jeg så spare udgiften til din normale coaching hele året?

Du kan kun købe Vita-coaching een gang om året og kun 8 timer om året per person. De timer kan ligge i en enkelt måned eller være bredt ud over flere måneder. Du kan IKKE købe 8 timer mere når du har brugt de første 8, før end vi går ind i et nyt år.

Det er måske lidt ærgeligt overfor Røde Kors hvis nogen kommer og siger de vil købe 8×12 timer til den gode sag for hele året og betale her og nu. Men det er også lidt unfair overfor mig, egås? Og hvis du synes jeg er en helt igennem fantastisk coach der leverer kvalitet for pengene, må du jo overveje om ikke det er 100 kr. mere værd i timen at betale for time 9 via et klippekort. 🙂

Men … hvordan gør jeg så lige?

 1. Skriv til mig sig og sig at du gerne vil købe Vita-coaching timer, hvor mange og til hvad – her.
 2. Doner et beløb der svarer til minimum 199 DKK x antal timer til en god sag
 3. Vis mig kvitteringen for din donation.
 4. Aftal coaching-tidspunkt.

 

HuSkat

Du kan i mange tilfælde få skattefradrag for det donerede beløb, som privatperson, når du donerer direkte til en organisation, f.eks. Røde Kors. Det er ret nice, for det betyder at din reelle udgift per time kan komme helt ned på omkring 100 DKK!

Ja, det var så det – køb nu bare noget coaching!

 


Kontakt mig for at høre mere


Vita Via

v/ Ulrik Kristiansen

 

Back To Top