skip to Main Content

Hvordan kan du få Vita-coaching – og gøre en forskel for dig selv og andre?

Opdateret 14.1.2017

Her ved slutningen af året er det tid til at opgradere hvad Vita Via står for, og eftersom jeg har en fortid i den såkaldte humanitære branche, så har jeg længe savnet at gøre noget med min business som kommer mere end blot mine kunder til gode.

Med andre ord: mennesker som ikke har råd til at betale for ret meget.

Så derfor vil jeg nu tilbyde billig coaching, hvis overskud går til et godt formål.

Helt præcist tilbyder jeg:

 • 8 timers coaching om måneden
 • af alle typer – strategi, design, teknik, marketing, etc.
 • via personligt møde (i København)
 • eller via Skype
 • … til kun 199 DKK/t!

Denne type coaching kalder jeg Vita-coaching. 

Vita-coaching adskiller sig ikke substantielt fra hvad du ellers kan få hjælp til: Det kan være at

 • lægge en salgsstrategi
 • lære hvordan Woocommerce fungerer
 • feedback på dine tekster
 • en mere generel snak om hvordan du får virksomhed og livet til at hænge sammen.
 • og alt hvad Vita Via ellers tilbyder hjælp til indenfor webshop og virksomhed

Pretty much anything goes, så længe jeg mener jeg er kvalificeret til at give dig noget kvalitets-coaching indenfor emnet. Og sålænge du mener det.

Eneste krav er at det skal være coaching. Undervisning. Læring. Personligt.

Hvis du skal have løst opgaver af mig mens du laver noget andet, så køb et almindeligt klippekort eller en konsulenttime eller en startpakke eller en Virtual Webmaster-pakke. Der er nok at vælge imellem, skulle jeg mene.

Og igen: Indkomsten fra de 8 timer/måneden disse penge skal gå til et godt formål.

Men … hvad koster det?

Hvad du ønsker det skal koste – du kan selv vælge om du vil give penge til Mellemfolkeligt Samvirke, eller Røde Kors, eller noget helt tredje, bare det er en sag der er humanitær, social eller rettet mod at forbedre vores allesammens miljø. Hvis ikke du lige har noget i tankerne, så har jeg masser af forslag 🙂

Du er selvfølgelig velkommen til at donere mere end for 199 DKK/timen til et godt formål, men i princippet kan du få alle 8 timer til en super-rabat ift. mine normale priser (mellem 299 DKK/t og 499 DKK/t).

 

Men … hvorfor så billige timer?

Hvis der skal skabes noget naturlig reklame for dette initiativ, er det en god ide med lavere priser. That’s (business) life.

Men … hvordan gør jeg så lige?

 1. Skriv til mig sig og sig at du gerne vil købe Vita-coaching timer, hvor mange og til hvad – her.
 2. Doner et beløb der svarer til minimum 199 DKK x antal timer til en god sag
 3. Vis mig kvitteringen for din donation.
 4. Aftal coaching-tidspunkt.

 

HuSkat

Du kan i mange tilfælde få skattefradrag for det donerede beløb, som privatperson, når du donerer direkte til en organisation, f.eks. Røde Kors. Det er ret nice, for det betyder at din reelle udgift per time kan komme helt ned på omkring 100 DKK!

Ja, det var så det – køb nu bare noget coaching!

 


Kontakt mig for at høre mere


Vita Via

v/ Ulrik Kristiansen

 

Back To Top