skip to Main Content

Kan man leje webhotel uden domænenavn?

SP:

Jeg har endnu ikke fundet på et navn for min virksomhed men vil gerne i gang med at arbejde på en hjemmeside allerede nu. Kan man det før man har registreret et domæne?

Ulrik:

Du kan muligvis leje en server/et webhotel uden samtidig at købe et domænenavn, men du vil ikke kunne se dit site på nettet uden domænenavn, så det giver ikke rigtig mening.

Du kan evt. installere WP på din egen computer og så uploade den når du har et domæne + webhotel. Til det bruger man et program der hedder WAMP.

Men alt andet lige så er det lettest, hvis du gerne vil ‘tyvstarte’, bare at lave en gratis wordpress.com konto og så eksportere det site du laver der til en wordpress-installation på et webhotel du selv har lejet, når du føler dig klar til det.

Du *kan* jo strengt taget også bare lave tekst i et tekstbehandlingsprogram og så tegne dit site enten på computeren eller simpelthen på papir.

Det er jo ikke det rent tekniske der er det vigtigste, men hvor god og gennemtænkt en ide du har – f.eks. til navigation – så din målgruppe kan bruge sitet.

Back To Top