skip to Main Content

Hvordan du finder et WordPress Tema som passer til dig

I denne video får du overblik over hvordan du finder et WordPress Tema (en designskabelon) som passer til dit formål.

Jeg gennemgår dels WordPress’ eget Tema-arkiv, dels hvordan du kan finde gode lister over Temaer på nettet. Bemærk at vi kun snakker om gratis Temaer her, eller gratis udgaver af betalingstemaer. Du kan selvfølgelig altid smutte over til store forhandlere som Theme Forest, hvis du vil købe et Tema.

Men der ER altså mange gode gratis Temaer derude, og de kan så sandelig også være værd at starte på hvis du bare helt grundlæggende skal lære hvordan et Tema fungerer – og hvad du vil have og ikke vil have i et købe-Tema.

Flere videoer om WordPress-Temaer finder du her under sektionen “Udseende, design og layout”:

Du kan også melde dig til min nyhedstjeneste og få en samlet liste over relevante videoer og blogindlæg om WordPress for dig, samt ret gratis hjælp til dit eget website:

http://vita-via.dk/spoerg/

Back To Top