skip to Main Content

Sådan sætter du de generelle indstillinger i Woocommerce

(OBS! Ses bedst i 720p eller derover!)

I denne første video i en serie om de generelle indstillinger i Woocommerce’s webshop, ser vi på … ja, de generelle indstillinger.

Disse findes i Kontrolpanelet ved at følge menu-punkterne her: Woocommerce/Indstillinger/General/General Options

Vær igen ops på at Woocommerce’s back-end (altså Woo’s del af Kontrolpanelet er yderst sparsomt oversat til dansk, så I får lidt en blanding af dansk og engelsk på videoerne).

De primære ting vi skal tage stilling til her er hvilke lande webshoppen skal handle med og sende til, samt selvfølgelig fortælle systemet hvor webshoppen selv er registreret – altså i hvilket land. Det får betydning senere, når vi skal til at indstille generelt for forsendelse, forsendelsesklasser osv.

Desuden er der et afsnit om valutaindstillinger – altså hvordan de vises, hvor mange decimaler vi har med, osv.

Efter videoen med det Store Overblik kan du evt. tjekke den engelske manual – hvis du vil have det hele uddybet i alle detaljer.

*

P.S. Hvis du undrer dig over hvorfor lande-indstillingerne pludselig ændrer sig tilbage undervejs til kun at handle om Danmark, så frygt ikke – det er ikke dine øjne det er galt med.

Jeg fik simpelthen ikke klippet videoen det rigtige sted inden upload, men det ER de første indstillinger (“til alle lande” osv.) som er dem jeg ville sætte den til.  🙂

 

 

Back To Top